«Я роблю виклик собі!»: Дженніфер Лопес зізналася, що ночами займається спортом

0
«Я роблю виклик собі!»: Дженніфер Лопес зізналася, що ночами займається спортом
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

53-річна співачка розповіла, якою ціною їй дістається струнка фігура. Дженніфер Лопес пояснила, що починає тренування рано вранці, коли більшість людей ще спить.

Дружина Бена Аффлека завжди ідеально виглядає, при цьому поп-діва ніколи не приховувала, що їй доводиться прикладати масу зусиль. Дженніфер регулярно тренується в залі і ретельно стежить за своїм харчуванням, буквально не даючи собі ніяких поблажок.

«Немає жодного секрету в тому, що фітнес – це найважливіша частина мого життя. Мені здається, є нерозривний зв’язок між тренуваннями та ментальним здоров’ям», — поділилася Дженніфер. Вона зазначила, що баланс між метою та фокусом завжди допомагає рухатися вперед до поставленого перед собою завдання.

При цьому сама артистка розпочинає тренування в районі 4:45 ранку, коли на вулиці ще темно. І артистка дотримується цього правила, який би насичений день на неї не чекав.

попередня статтяЯк посадити гортензію у відкритий ґрунт навесні
наступна статтяТушковане м’ясо приготується набагато швидше: потрібно лише додати один із цих інгредієнтів
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я