4 випадки, в яких доречніше зібрати волосся у високий пучок чи хвіст

0
4 випадки, в яких доречніше зібрати волосся у високий пучок чи хвіст
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Розповідаємо про життєві ситуації, в яких найкращим виходом для тебе буде зібрати волосся високо на маківці!

Розпущене волосся – це дуже жіночно і красиво, особливо коли воно доглянуте і акуратно укладене відповідно до нагоди. При цьому іноді «завішувати» обличчя локонами зовсім недоречно.

Розповідаємо про 4 випадки, в яких ти виграшно будеш виглядати з високою зачіскою.

Якщо ти втомлена або на вулиці негода

Розпущене волосся, як правило, візуально подовжує обличчя. Якщо ж прибрати його нагору, це візуально надасть вигляду більше енергійності та впевненості у собі. У більшості випадків з хвостом або пучком ти здаватимешся суворішою, але при цьому активною і життєрадісною — а це саме те, що потрібно не в найвдаліші для тебе дні.

Коли ти йдеш на співбесіду

На жаль, але з розпущеним волоссям у тебе набагато менше шансів сподобатися потенційному роботодавцю, ніж, наприклад, з зібраним волоссям. Зібране волосся натякне майбутньому роботодавцю про твою акуратність і доглянутість, а значить опосередковано розповість і про твій професіоналізм, додасть соліднішого вигляду

Якщо твоє волосся січеться

Кінці вже стали схожі на мочалку, а в тебе ніяк не вистачає часу забігти до улюбленого перукаря? До стрижки логічніше буде ховати січені кінці у високій зачісці, з якою ти явно виглядатимеш краще, ніж з розпущеними пасмами.

Якщо в тебе красива шия

Постійно ховати таку красу під розпущеним волоссям — справжній злочин. Таким дівчатам сам Бог наказав якнайчастіше збирати волосся нагору, щоб всі навколо могли оцінити їх витонченість і грацію.

Ще один чудовий привід зробити високу зачіску – це якщо ти одягла гарні та оригінальні прикраси на шию, які за розпущеними локонами просто не помітні.

попередня статтяДомашнє печиво на ряженці за 15 хвлин
наступна статтяЯк смачно приготувати заморожені млинці: хитрощі досвідчених господинь
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я