Чому засихають фруктові дерева в саду

Якщо дерева сохне, треба розібратися у чому ж причина. А їх може бути безліч. Треба розібратися, щоб знати, як врятувати дерева.
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо дерево сохне, треба розібратися у чому ж причина. А їх може бути безліч. Треба виявити проблему, щоб допомогти рослині.

Подробиці

Якщо ви побачили, що дерево у вашому саду почало засихати, не поспішайте лити під нього воду. Багато хто думає, що йому не вистачає вологи, але помиляються. Може бути таке, що  ґрунтові води знаходяться дуже близько до поверхні землі й коріння  дерев вимокає, загнивається й рослина гине.

У таких дерев часто бувають грибкові захворювання. Ґрунтові води більше впливають на старі дерева, тому що їхня коренева система розрослася глибоко в землю.

Ще одна причина хвороби дерев – сильні морози, під час яких тріскається кора. А коли кора пошкоджена – дерево сохне. Молоді дерева можуть хворіти від нападу великої кількості личинок хрущів та від гризунів, які підгризають коріння.

 

попередня статтяСмачний домашній майонез на молоці всього за 2 хвилини
наступна статтяДуже смачна й поживна кукурудза з сиром
Копірайтерка з філологічною освітою, мама трьох чудових хлопців. Любить готувати та експериментувати на кухні. Ділиться рецептами та корисними порадами з читачами сайту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я