Чому на городі треба садити чорнобривці

Чому на городі треба садити чорнобривці
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ці чудові квіти не тільки прикрашають клумби своїм яскравим цвітом, а й борються зі шкідниками на городі. Розберімося, які шкідники бояться чорнобривців.

Подробиці

Попелиця, капустянка та нематода бояться запаху чорнобривців. Тому їх треба садити на грядках або висівати поміж овочів.Чому на городі мають рости чорнобривці

Колорадський жук також не любить запаху чорнобривців, тому посійте їх біля картоплі, помідорів та баклажанів. Щоб на огірки не напала попелиця, висійте біля грядки чорнобривці. Також чорнобривці відлякають  нематоди від моркви, селери та цибулі-порею.

Також відвар із засушених чорнобривців допоможе боротися зі шкідниками. Ним дезінфікують овочеві культури та квіти на клумбах. Восени, коли з городу все приберете, повиривайте  із корінням чорнобривці та розкладіть по ділянці. Так вони відлякають шкідників, які захочуть перезимувати.

попередня статтяЯк приготувати зелений соус з пряних трав
наступна статтяПроста запіканка з картоплі, грибів та бекону — завжди вдало приготовлена вечеря
Копірайтерка з філологічною освітою, мама трьох чудових хлопців. Любить готувати та експериментувати на кухні. Ділиться рецептами та корисними порадами з читачами сайту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я