Як вирощувати кріп, щоб постійно був густий та молодий

0
кріп
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Мало хто не садить кріп на своїй ділянці. Але так часто буває, що листочків на ньому небагато, та ще й швидко з’являється “парасолька”. Чи можна вплинути на цю ситуацію?

Подробиці

Багато чого, звичайно, залежить від сорту. Так що при виборі насіння читайте на пакетику, щоб кріп був кущовий. Але якщо ви вже запаслись насінням і не звернули увагу на сорт, скористайтесь нашими порадами.

Садіть кріп не рядочками, а в ямки – через 15-20 см. Таким чином ви штучно створите кущики.

Ділянка для цієї рослини має бути сонячна, ґрунт легкий. У затінку кріп не любить рости – це вам не петрушка.

Сійте насіння на глибину 0,5-1 см. Щоб воно швидше зійшло, попередньо намочіть його. Алгоритм садіння такий: ямки полийте, киньте насіння, загорніть, злегка утрамбуйте ділянку й накрийте плівкою. Коли з’являться сходи, розкрийте.

Поливайте кріп часто. У спекотні дні -2 рази на день. Щоб молодий кріп був у вас постійно, досаджуйте його через кожні 2 тижні. В якій кількості – кожен вирішує сам.

попередня статтяСмачний пісний кекс, який лишається м’яким навіть на другий день
наступна статтяЯк приготувати пісні котлети з картоплею та булгуром
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я