Дієтолог назвав справжній ефект від лимона та меду при зараженні вірусом

0
Дієтолог назвав справжній ефект від лимона та меду при зараженні вірусом
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Наскільки виправданим є використання цибулі, часнику, імбиру та лимону, розповів лікар-дієтолог, експерт у галузі правильного харчування, магістр наук у галузі “Дієтологія” Антон Бердов. Лікар розповів, наскільки виправданим є використання деяких продуктів при лікуванні грипу, ГРВІ та COVID-19. Експерт назвав справжній ефект від лимона та меду при зараженні вірусом.

Подробиці

За його словами, з початком пандемії коронавірусу все частіше можна зустріти інформацію, що такі продукти, як цибуля, часник, імбир, лимон та інші суттєво допомагають при лікуванні застуди, а також полегшують перебіг вірусних захворювань.

“Такі продукти допомагають у боротьбі із захворюваннями, але, звичайно ж, не є панацеєю. Останні дослідження показали, що мед та імбир борються із симптомами застуди навіть краще, ніж звичайні засоби від кашлю та краплі для носа; але при цьому швидкість одужання ніяк не змінюється”, – пояснив дієтолог, уточнивши, що ці продукти допомагають зняти симптоми, але ніяк не позначаються на лікуванні. Їхня роль — підтримуюча. Експерт категорично не рекомендує сподіватися на їхню дію, особливо якщо хвороба носить занедбаний характер.

Однак завдяки високому вмісту в цибулі, часнику, імбирі та лимоні вітамінів та мінералів, їх можна використовувати на щоденній основі як профілактику захворювань. Наприклад, імбир та мед містять масу вітамінів групи B, вітаміни А, С і К, а також антиоксиданти, які перешкоджають розвитку ускладнень у роботі дихальних шляхів та покращують загальний імунітет організму.

попередня статтяНе обов’язково 10 тисяч: експерти розповіли, скільки кроків на день потрібно робити насправді
наступна статтяЗ чого приготувати скраб для тіла в домашніх умовах
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я