Як підготувати пахви до літа: легкий спосіб детоксу від надмірної пітливості

0
Як підготувати пахви до літа: легкий спосіб детоксу від надмірної пітливості
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Навесні та влітку ми всі звертаємо більше уваги на свої пахви. Позбутися переживань із цього приводу допоможе особливий догляд, що здатний зменшити неприємні прояви, пов’язані із запахом поту.

Потовиділення це абсолютно нормально. Але іноді через появу запаху ми можемо відчувати дискофорт. І навіть на тлі цього уникати певних фасонів одягу або деяких видів активності.

Звичайно, на запах поту впливає безліч факторів: від стану здоров’я до наявності шкідливих звичок та особливих кулінарних уподобань. Втім, позбутися яскраво вираженого запаху поту не так вже й складно.

  • По-перше, слід грамотно підібрати дезодорант: вважається, що неприємний запах особливо добре маскують натуральні засоби з ефірними оліями або алюмокалієвим галуном.
  • А по-друге, спробуй посилити очищення пахв — аби налагодити обмінні процеси у цій зоні.

Як і пори на обличчі, пори в ділянці пахв активно функціонують і можуть забруднюватися. Неприємний запах часто пов’язують із цим нюансом. Так що частіше три пахви мочалкою, коли приймаєш душ. А ще краще – регулярно проводь детокс, наносячи на зону пахв будь-яку маску для обличчя, що очищає.

Завдяки адсорбуючим компонентам у складі масок від прищів, запалень і чорних точок пори в області пахв глибоко очищаються, що благотворно позначається на процесі потовиділення. Вважається, що це пов’язано з тим, що очищена шкіра починає краще реагувати на дезодоранти.

Також для закріплення ефекту можна наносити на цю зону легкий зволожуючий крем перед сном. Це налагодить роботу пір і залоз – а також усуне роздратування, пов’язане з підвищеним потовиділенням або видаленням волосся.

попередня статтяЯк приготувати деруни без борошна та яєць, але «ніжні» та «повітряні»
наступна статтяЯк приготувати запіканку з кисломолочним сиром без додавання борошна: секрет в одному інгредієнті
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я