Три причини посадити настурцію на дачі

0
Настурція
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Про настурцію знають більшість, але її мало вирощують на дачі та городі. Даремно, адже ця рослина має корисні властивості. Розповідаємо вам три основних причини, чому варто звернути увагу на настурцію та почати вирощувати на своїй ділянці.

Причина №1

Ця квітка здатна боротись із шкідниками. Наприклад, з білокрилкою, колорадськими жуками. Та й капустяна гусінь не любить її. Рослина-репелент буде ефективним рятівником від надокучливих шкідників на ваших посадках.

Причина №2

Настурція може виконувати роль сидерату. Її коріння приваблює хробаків, а вони рихлять ґрунт. А ще настурцію можна висаджувати під яблунями, що допоможе відлякувати тлю. Також ця корисна рослина вміє лікувати ґрунт від грибних захворювань.

Причина №3

Настурцію можна додавати в салати та використовувати як їстівний декор для кондитерських виробів. Як кажуть, незвичайне завжди поряд. Це дуже естетична причина, щоб почати цікавитись вирощуванням настурції.

попередня статтяОбід обіцяє бути корисним, якщо приготувати вегетаріанський овочевий суп
наступна статтяБританські скони з полуницею та білим шоколадом до чаю
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я