Набряки, висипання і не тільки: що буде, якщо неправильно робити самомасаж обличчя

0
Набряки, висипання і не тільки: що буде, якщо неправильно робити самомасаж обличчя
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Масаж обличчя – це корисна процедура, яка допомагає освіжити шкіру, покращити кровообіг шкіри, сприяє відтоку лімфи, підвищує тургор епідермісу.

Бажано для цього звертатися до фахівців, але можна проводити самомасасаж і в домашніх умовах.  Але важливо при цьому уникати помилок, які можуть призвести лише до негативних наслідків.

Докладніше розповіла лікарка дерматолог Тетяна Леус, що однією з найчастіших помилок – це швидкі та різкі рухи. Насправді вони повинні бути плавними, а інакше доведеться зіткнутися з набряками.

Ще одна помилка – хаотичні масажні рухи, а також надто інтенсивні натискання.

Також перед самим масажем потрібно ретельно очистити шкіру, щоб не було висипань.

Також слід пам’ятати про протипоказання. Не можна робити масаж обличчя при висипаннях, герпесі, гнійничках, пошкодженнях шкіри, бо інакше кількість проблем тільки збільшиться.

 

попередня статтяСклянка кефіру та гора смакоти на столі: готуємо кефірні палички
наступна статтяБаварський десерт: у ресторані коштує недешево, але його можна легко зробити вдома
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я