Як захистити дерева від гризунів та опіків без звичайної побілки стовбура

0
Бинт для дерева
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Білити стовбури садових дерев — стандартна робота, яку проводять власники ділянки кожного року. Якщо не проявити увагу, є великий ризик отримання опіків сонячним промінням, а ще можуть прийти та наводити шкоду гризуни. Є ще кілька способів, які допоможуть захистити дерева.

Перший спосіб

Можна для захисту використати мішковину. Вкрийте нею, щоб шкідники не мали доступу до кори. Потрібно добре опрацювати стовбур. Мішковиною закривають від самого низу до гілок. Можете використовувати старі мішки від картоплі, але попередньо їх треба випрати.

Другий спосіб

Для захисту від гризунів можна використовувати хвойні гілки. Вони відмінно відлякують всіх, хто хоче поласувати корою дерева. Прив’язуйте гілки голками донизу. Спосіб погано підходить для захисту від опіків, а от від шкідників — відмінно.

Третій спосіб

Найпростіший та ефективний спосіб, який зараз буде описано, полягає у придбанні спеціальних садових бинтів. Вони вже підготовлені до відлякування, адже мають у складі хімічні речовини. Не треба нічого шукати, вигадувати. Просто треба ними обгорнути стовбури дерев.

Захищайте ваші садові дерева. Якщо цього не зробити, потрібно буде проводити процедури щодо лікування. І в цьому аспекті не завжди виходить врятувати дерева. Краще проводити профілактику, ніж ліквідовувати наслідки.

попередня статтяЯк приготувати булочки з кардамоном
наступна статтяЩо додати до картоплі при варінні, щоб вона була смачніша
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я