Спосіб вирощування кропу, який дає багато зелені та парасольки для консервації

0
Кріп
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кропу багато не буває. Він потрібен в весняних та літніх салатах, на заморожування багато йде, а ще в консервацію треба покласти. Як виростити зелень, щоб її дійсно було вдосталь. З цього погляду варто скористатись методом, який дає можливість мати і багато зелені, і потім ще й парасольки для зимових закруток.

В чому полягає суть

Для досягнення потрібного результату треба висівати насіння не рядками, а грудками. Такі дії дадуть кращу зелень протягом всього сезону, а ближче вже до осені стебла почнуть твердіти.

Для висівання робіть лунки, глибина яких буде 10-15 см. Закладайте туди по кілька насінин одразу. На грядці будуть рости не поодинокі стебла кропу, а пишні кущики. З них можна зрізати зелень, а вони будуть продовжувати нарощувати зелену масу.

Спробуйте цей спосіб вирощування кропу. Велика вірогідність, що в цей сезон у вас буде багато ароматної зелені на всі ваші потреби.

попередня статтяВишневий пиріг для прихильників правильного харчування
наступна статтяВ який момент при варінні треба солити картоплю
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я