Розсада томатів буде рости міцною, якщо поливати правильно

0
розсада
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

На перший погляд може здатись, що немає нічого складного в тому, щоб полити розсаду. Насправді ж багато хто припускається при цьому помилок.

Тому слід пам’ятати про кілька простих правил, яких важливо дотримуватись, якщо хочеться отримати міцні та здорові рослини, які в результаті порадують рясним урожаєм.

  • надмірний полив для помідорів шкідливий. У постійно мокрому ґрунті вони не зростатимуть, а коренева система почне загнивати.
  • ґрунт між поливами повинен підсохнути, але й очевидного пересушування допускати не можна.
  • вода має бути м’якою, кімнатної температури. Якщо брати воду холодну або жорстку та з надмірним вмістом хлору, то розсада страждатиме.
  • також важливо правильно підібрати час для поливу. Досвідчені городники рекомендують проводити процедуру вранці, щоб до ночі ґрунт уже трохи підсихав.
  • поливати слід акуратно під корінь, щоб вода не потрапляла на листя і стебло.
попередня статтяТушкована капуста під вершковим соусом: незаслужено забута, але дуже смачна страва
наступна статтяГотуємо овочеві кекси з рибою — ідея для закуски
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я