Що робити, якщо ви переїли

0
Що робити, якщо ви переїли
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Всі ми знаємо, що в усьому важлива міра, дотримуватися цього простого правила виходить не завжди — у тому числі коли справа стосується їжі. Особливо, коли ми відчуваємо стрес, під час довгих застіль або просто коли довкола нас багато смачної їжі. І часто ми опиняємося в ситуації, коли ми вже тріскаємося по швах, і ми обіцяємо собі, що більше ніколи не будемо так їсти. Розповідаємо, що робити, якщо ви переїли, щоб запам’ятати раз і назавжди.

Розслабтеся

Якщо вже трапилося так, що ви переїли, не докоряйте себе. Один надмірний прийом їжі не зіпсує ваше здоров’я. Занадто сильне почуття провини може змусити вас відчути себе обділеним, а потім знову почати переїдати у нездоровому ключі. Натомість вирішіть, що ви робитимете по-іншому в майбутньому, особливо в наступні найближчі дні.

Прогуляйтесь

Легка прогулянка допоможе стимулювати травлення та вирівняти рівень цукру в крові. Або натомість покатайтеся на велосипеді. Але не перестарайтеся. Справжнє тренування може спрямувати кров до ніг, а не до шлунка, що уповільнить травлення.

Пийте воду

Не пийте воду літрами, доки вас не почне нудити. Просто випийте склянку води після того, як переїли. Це може допомогти вашому організму позбутися зайвої солі, яку ви, мабуть, отримали під час їжі. Продовжуйте пити воду протягом решти дня, щоб підтримувати водний баланс.

Займіться спортом (але не одразу)

Через деякий час потренуйтеся як слід: зробіть пробіжку або силове тренування, зіграйте в баскетбол. Краще почекати не менше 3 годин після їжі. Це спалює частину зайвих калорій, а також допоможе прискорити метаболізм. В цілому, регулярні вправи допомагають контролювати настрій та почуття голоду, тому ймовірність переїдання у майбутньому знижується.

попередня статтяЯк правильно їсти фрукти під час схуднення
наступна статтяЧим можна замінити молоко в каві
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я