Як і коли висівати майори у відкритий ґрунт

Як і коли висівати майори у відкритий ґрунт
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Майори або цинія — це яскраві квіти із сімейства айстрових, без яких неможливо уявити жодної клумби. Вони входять у десятку найпоширеніших літніх квітів, швидкорослі й теплолюбні. Як висівати майори навесні читайте у порадах.

Подробиці

Майори, які висівають у відкритий ґрунт насінням, зацвітають трохи пізніше, ніж ті, що садять розсадою. Але це ніяк не впливає на їхню красу. Початок цвітіння цинії припадає на другу половину червня. Для цих квітів треба обрати сонячну ділянку. Рости вони можуть у будь-якому ґрунті. Але перед посадкою можна його удобрити. Висівати цинію можна з кінця березня.

Скопайте ділянку, додайте  перегній або компост. Після цього гарно розпушіть та полийте землю. Сіяти треба на глибину 1,5-2 см. Відстань між рядами повинна бути 30-40 см, відстань між квітами робіть не меншу 30 сантиметрів. Воний кущаться й виростають до 1 м заввишки.

попередня статтяХрусткі рогалики із вишнями за бабусиним рецептом
наступна статтяНасипний пиріг: просто, швидко й дуже смачно
Копірайтерка з філологічною освітою, мама трьох чудових хлопців. Любить готувати та експериментувати на кухні. Ділиться рецептами та корисними порадами з читачами сайту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я