Не робіть так флоксам, щоб вони продовжували гарно цвісти

0
Флокси
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Флокси, як і будь-які інші рослини, потребують уваги та догляду. Загалом вони прекрасно ростуть та довго радують своїм цвітом. Пропонуємо вам дізнатись чотири важливих речі, які не варто робити, щоб не зіпсувати розвиток барвистих флоксів.

Що треба знати про флокси

Ці квіти потрібно обрізати, так. Проте є нюанс. Не варто цього робити надто сильно чи надто слабо. Кожен сорт має свої особливості, тому треба знати нюанси їх вирощування.

Зверніть увагу на полив. Якщо ви надто часто поливаєте або рідко, флоксам це також не сподобається. Цим квітам потрібен регулярний полив. Робіть це систематично в ранішній та вечірній час. На 1 кв.м. йде приблизно 25 л води.

Якщо приходить час похолодання, флокси треба вкривати. Не обирайте для цього матеріали, які не пропускають вологу та повітря. Квіти зіпріють та нічого доброго з того не вийде. До речі, невеликі низькі температури є корисними для флоксів, вони їх добре переносять.

Якщо на рослині з’явився білий наліт, це ознака ураження хворобою. Це строкатолистність. Її неможливо вилікувати. Якщо у вас росте багато флоксів, хворі екземпляри потрібно знищувати. Не зробивши цього, ви ризикуєте втратити всю клумбу.

 

попередня статтяШвидкий рецепт тушкованої риби в томатному соусі
наступна статтяЯк приготувати оригінальний соус з руколи та пармезану
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я