Через цю дрібну помилку волосся швидше стає брудним: висновок перукарки

0
Через цю дрібну помилку волосся швидше стає брудним: висновок перукарки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Помічаєш, що волосся стає жирним майже через кілька годин після миття? Можливо, ти винна у цьому сама. Розповідаємо про найпоширенішу помилку, яка призводить до цієї проблеми.

Чисте та здорове волосся – одна з головних ознак доглянутості жінки. Але що робити, якщо ти дотримуєшся гігієни, а локони все одно стають брудними вже до кінця дня? Справа тут може бути не тільки в підвищеній жирності шкіри голови, але і в безневинній помилці, яку допускають майже всі жінки під час миття.

Днями популярна у ТікТок перукарка Джилліан Джейн розповіла своїм підписникам, що саме може призвести до цієї проблеми. Ти здивуєшся, але волосся швидше стає брудним через… неправильно підібрану під час миття температури води! За словами Джейн, дуже гаряча вода — найголовніший ворог свіжості твоєї шевелюри.

“Гаряча вода викликає гіперактивність сальних залоз, які розташовані на шкірі голови”, – пояснила перукарка.

Багато підписників поставили висновок Джилліан під сумнів. Їх швидко розвіяли коментарі під роликом, де люди підтверджували теорію перукарки.

Одна дівчина помітила, що її голова справді почала швидше забруднюватись якраз після того, як вона збільшила температуру води.

Інша ж підписниця поспішила перевірити правдивість версії перукаря і почала мити волосся під прохолоднішим струменем: результат дуже швидко її порадував.

попередня статтяЧим потрібно полити редиску, щоб був гарний урожай
наступна стаття99% господинь не знають про ці хитрощі при приготуванні салатів
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я