Не викидайте зелену верхівку від ананаса, а виростіть домашню рослину

0
Домашній ананас
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Всі ми досить часто купляємо в магазині ананаси. Від них багато відходів, але вони смачні. З цим важко сперечатись. Якщо ви також думали про гарну зелену верхівку, спробуйте виростити з неї гарну домашню рослину.

Як це зробити

Зніміть кілька нижніх листків та поставте у банку з водою. Нижня частина рослини має торкатись води.  Через деякий час мають з’явитись корінці. Потім рослину пересадіть у землю з ґрунтом.

Ананас любить тепло. В кімнатних умовах він добре себе почуває. Головне, щоб температура не падала нижче +15, тому на прохолодний балкон не варто його виставляти.

В літній період варто робити обприскування. Рослина любить вологу. Буде добре поставити поряд зволожувач повітря. Якщо ні, тоді не забувайте про обприскування.

Для гарного зростання та розвитку поставте горщик в добре освітлюване місце. В зимовий період потрібно забезпечити додаткове освітлення.

Правильно організовані умови догляду стануть гарантією появи в вашій оселі нової екзотичної рослини. Експеримент цікавий та вартий уваги. Ананас стане гарним доповненням для вашого інтер’єру.

попередня статтяСалат з печінкою, яким можна поживно пообідати
наступна статтяГотуємо легендарні тістечка “Твікс”
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я