4 поради, як підготувати орхідеї до тривалої відсутності господарів

0
Орхідеї
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Вчені виявили представників родини орхідей на всіх континентах, крім Антарктиди.

Така поширеність говорить про те, що рослини є невибагливими і можуть адаптуватися до різних кліматичних умов.

Подробиці

У приміщенні орхідеї можуть легко пережити відсутність власників протягом 2 тижнів, якщо до цього ви зробите кілька простих дій. Якщо ви влітку збираєтесь на відпочинок, потурбуйтесь про квіти.

Як доглядати за орхідеями перед від’їздом

Якщо квітковий горщик розташований у сонячному місці будинку, то краще знайти затінену для нього зону. Можна не переставляти квітку, але потрібно притінити її, щоб на орхідею потрапляли розсіяні сонячні промені.

Перед тим, як залишити орхідею без належного догляду на деякий час, потрібно її добре полити та залишити трохи води в піддонах.

Щоб орхідеї не страждали від палких променів сонця, поблизу ви можете розмістити невелику ємність з водою. Вода буде поступово випаровуватись і створить оптимальний мікроклімат для рослин.

За бажанням ви можете встановити систему автополиву. У цьому випадку орхідеї не зівянуть, а випустять нові квітконоси через 3-4 тижні.

попередня статтяЩо додати до фаршу, щоб вийшли соковиті та смачні котлети: інгредієнт, про який забули сучасні домогосподарки
наступна статтяЧи потрібно замочити м’ясо на холодець
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я