Як правильно садити кущовий кріп, щоб був густий врожай

0
Як правильно садити кущовий кріп, щоб був густий врожай
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Свіжий кріп мати до столу не так складно. Головне його правильно і вчасно посіяти, щоб був густий врожай. Для раннього зрізу варто використовувати кущові сорти.

Подробиці

Посівний матеріал бажано потримати в теплій воді, щоб зменшити концентрацію ефірних олій, що гальмують проростання. Потемнілу рідину кілька разів змінюють на чисту.

Потім насіння просушують у теплому місці, розклавши на папері. Виходячи з відгуків, кущистий кріп не боїться низьких температур, тому насіння можна висівати відразу в ґрунт.

Оптимальний період весняного посіву – з другої половини квітня до кінця травня. Але щоб отримати ранню зелень, вирощують розсаду. Коли на рослинах сформується 5-7 листків, їх висаджують на постійне місце. Між паростками залишають проміжок 30 см. Зелень можна буде зрізати вже через 14 днів.

Щоб вас не лякали морози, то облаштуйте тепличні умови: врожай буде пишним і зайві хвилювання не турбуватимуть.

попередня статтяЯк зробити піцу на лаваші за 15 хвилин
наступна стаття4 продукти, які не рекомендовано розігрівати в мікрохвильовці
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я