Як правильно позбутися пилу на листках кімнатних рослин

0
Домашні квіти у горщиках
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

На жаль пил – невід’ємний обиватель у наших оселях. Причому осідає він скрізь – на різних поверхнях, столах, стінах та кімнатних квітах. Дбайливі господині періодично проводять прибирання, щоб оселя сяяла чистотою.

Подробиці

Важливо не допускати значних скупчень бруду та пилу в будинку. Адже значно приємніше та безпечніше для вашого здоров’я жити в чистому, прибраному будинку, чи квартирі.

Скупчення пилу в кімнаті, де зростають кімнатні квіти може стати перешкодою для фотосинтезу, погіршенню загального стану кімнатних квітів, та в найзапущенішій ситуації їх загибелі.

З запиленій кімнаті, в якій давно не проводилось прибирання, буде слабко циркулювати свіже повітря, що згубно для кімнатних квітів.

Пил може сприяти утворенню грибків, які не несуть користі, а можуть значно нашкодити як квітам так і людям.

Тому, щоб ваші кімнатні квіти не хворіли, добре зростали та квітли, прибирайте вашу оселю, та періодично відчищайте від частинок пилу листя кімнатних квітів.

Регулярно прибирайте пил з листя кімнатних квітів з допомогою м’якої щіточки чи вологого рушничка. Необхідно періодично видаляти частинки пилу з листя орхідей, фіалки та товстоніжки.

Щоб добре очистити листя сенполій, візьміть м’яку щіточку.

Кімнатні квіти з глянцевими листками збризнувши водою та добре натріть, щоб пил на них не так швидко осідав.

Кімнатні квіти, відчистити від пилу можна обробивши їх в душі, приготувавши розчин, в який додати чайну ложку соди на літр води.

попередня статтяЯк приготувати «ніжні» голубці: помилка криється у фарші
наступна статтяЯк приготувати ідеальні пухнасті млинці: потрібно додати один інгредієнт
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я