Як носити водолазку, якщо у тебе великі груди: три ідеальні образи

0
Як носити водолазку, якщо у тебе великі груди: три ідеальні образи
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Облягаюча водолазка, підкреслює об’єм грудей, роблячи їх візуально більшими, і тим самим ламає пропорції тіла. Однак це не привід відмовлятися від зручної та універсальної речі будь-якого гардеробу. Достатньо навчитися правильно її стилізувати. У нашому матеріалі піде мова, як це зробити.

Лаконічна водолазка стане теплою базою на прохолодну пору року. Носити її можна з будь-яким низом: від джинсів та штанів зі шкіри до довгих спідниць та моделей міні. Незважаючи на безліч переваг, водолазка має і ряд недоліків. Наприклад, вона щільно облягає груди, тим самим підкреслюючи обєми. Якщо груди великі, це може виглядати не дуже естетично, проте є рішення, як це виправити.

Блогер з Тік-Ток Дженетт Ок пропонує використовувати багатошаровість та показує три актуальні варіанти поєднань.

  • Доповни образ сорочкою у тон. Залиш верхні гудзики розстебнутими, утворюючи тим самим глибокий виріз у формі літери V. Він візуально витягне верхню частину тіла і зробить її тендітнішою. Край сорочки акуратно заправ за пояс.
  • Використай актуальний останні кілька сезонів трикотажний жилет. Важливо, щоб він був об’ємним і вільно сидів поверх водолазки. Придивися до моделей з принтом у клітинку – вони виглядають особливо елегантно.
  • Чудово скоригує образ довгий, тонкий кардиган на запах. Ти можеш носити його розстебнутим, як накидку, або зав’язати. Запах акцентує талію, а також утворює трикутний виріз, що візуально компенсує об’єм грудей.
попередня статтяЯк правильно варити пельмені і для чого потрібно додати в процесі варіння склянку холодної води
наступна статтяПеретворюємо пшоняну кашу на сніданок із ресторану: секрет у добавках
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я