Цю модну помилку допускають усі жінки після 40 — і вона дуже старить: думка стиліста

0
Цю модну помилку допускають усі жінки після 40 — і вона дуже старить: думка стиліста
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Краще ще раз перевірити свій гардероб на наявність недоречних речей, ніж одного разу помітити, що улюблені штани весь цей час додавали тобі кілька зайвих кілограмів чи років, чи не так? Тому лови підказку від стиліста та запам’ятай, що особливо старить модниць після сорока років!

Продовжуємо нашу рубрику «модні помилки та вік» — і ще раз наголошуємо на тому, що справа не зовсім у віці. Ти змінюєшся, змінюється твій смак, соціальний статус, місце проживання, просто розуміння того, що для тебе красиво — це більш ніж нормально. Але важливо при цьому не забувати розхламлювати свій гардероб, інакше він «зависне» у минулому і перестане тобі підходити. І потім запитуй: «Чому улюблені речі сидять добре, але взагалі не виглядають так як тобі хочеться?».

Модний експерт Донн Карен вважає, що справа у невідповідності, яку ти проґавила між ювілеями. Ні, тобі не забороняється носити якісь фасони чи відтінки — просто їх потрібно трохи трансформувати, щоб вони ідеально збігалися з твоїм стилем, статусом та фігурою.

Донн каже, що найчастіше панянки після сорока помиляються саме з вибором палітри. З питанням стилізації ще можна розібратися (все-таки в інтернеті повно прикладів фешн-блогерів різного віку), правильні фасони ти теж можеш підібрати методом проб і помилок. Але кольори твого гардероба — не така очевидна річ, як посадка. І зазвичай клієнтки Карен роблять одну і ту ж «кольорову» помилку – вибирають надто насичені відтінки, думаючи, що вони допоможуть омолодитись look.

Це зовсім не означає, що тобі треба відмовитися від яскравих пальт, чобіт і светрів — у жодному разі! Просто важливо відрегулювати яскравість палітри: замість курячого жовтого вибирати скажімо, світло-лимонний, замість відвертого червоного — благородний винний або з вкрапленням коралового, замість «ядерного» синього — наприклад, блакитний. Так твій гардероб залишиться свіжим, досить різноманітним, але не кричущим.

«Колір – чудовий спосіб додати яскравість і зробити тебе молодшою, але головне не переборщити з кольорами», – попереджає стиліст Жакі Стеффорд. Чому це важливо враховувати саме після сорока років? Як правило, у цьому віці ти вже вибираєш більш природні відтінки волосся, не балуєшся автозагаром, схиляєшся до натуральних матеріалів. І тому гардероб потребує такого ж натурального підходу – ось і весь секрет!

попередня статтяПісне тісто на пиріжки на мінеральній воді
наступна статтяРублені курячі котлетки з сиром: цікавий варіант улюбленої страви
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я