«Лінивий спосіб» прибрати весь сірий наліт з мийки і змішувача

0
Мийка
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Навіть звичка насухо витирати мийку не рятує від всім відомого вапняного нальоту, який залишається після висихання води.

Проблема особливо актуальна в тих випадках, коли з крана тече жорстка вода з різними домішками.

Подробиці

Як прибрати наліт

Для початку потрібно приготувати гарячу воду (0,5 літра), паперовий рушник (серветки), лимонну кислоту (1 столова ложка).

Кристалічний інгредієнт розчиняють в рідині. У приготованій воді змочують паперовий рушник і прикріплюють до поверхні мийки.

Аналогічним способом обклеюють змішувач. В такому вигляді мийку залишають на півгодини. Після цього папір збирають і ретельно промивають мийку і змішувач.

Плюс способу в тому, що вдається прибрати вапняний наліт навіть у важкодоступних місцях, наприклад, бордюрах мойки. Не потрібно нічого терти посилено, достатньо приклеїти, почекати, прибрати і змити.

Трюк відмінно очищає і нержавійку, і штучний камінь. Змішувач також можна протерти пергаментним папером, який теж виявляється ефективним проти вапняного нальоту.

попередня статтяІдеальне поєднання інгредієнтів: найкращий спосіб «складання» борщу
наступна стаття«Секретний» інгредієнт, з яким млинці більше ніколи не пригорять
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я