Чим корисна яєчна шкаралупа на городі

Чим корисна яєчна шкаралупа на городі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У яєчній шкаралупі міститься багато мікроелементів та мінералів, які необхідні для гарного росту та розвитку рослин. Тому вони можуть стати чудовим добривом для грядок.

Подробиці

Це натуральне підживлення. При перегниванні шкаралупа віддає свої елементи рослинам протягом тривалого часу. Щоб підвищити родючість ґрунту, розсипте подрібнену шкаралупу по поверхні грядок.

Приблизно 3 жмені на один квадратний метр. Після цього перекопайте, щоб вона залишилася у землі. Для того, щоб шкаралупа почала швидше діяти й давати користь рослинам, її потрібно перемолоти у кавомолці до порошкового стану.

Окрім того, що шкаралупою підживлюють городину, нею ще й відлякують шкідників із грядок. Її боїться капустянка та личинки хрущів. У міжряддях капусти прикопайте подрібнену шкаралупу, а щоб приманити шкідників, приправте її олією. Наївшись шкаралупи, шкідники загинуть.

попередня статтяПросте та дуже смачне домашнє печиво з яблуками
наступна статтяЦукрове печиво за маминим рецептом
Копірайтерка з філологічною освітою, мама трьох чудових хлопців. Любить готувати та експериментувати на кухні. Ділиться рецептами та корисними порадами з читачами сайту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я