Чи правда, що на підвіконні все легко вирощувати

0
Мікрозелень
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Мати цілий рік врожай корисних овочів або ж мікрозелені — прекрасна ідея. Її можна реалізувати. Питання тільки в тому, наскільки легко це зробити. Звучить багато інформації, що треба просто посіяти, поставити на підвіконня — і буде все рости та зеленіти. Давайте розберемося в цьому питанні детальніше.

Все просто та легко

Насправді, не все так. Ввести в оману природу досить складно. Сезонність є фактом, який не треба ігнорувати. З урахуванням цього є температурний режим, потреба у світлі, волозі, свіжому повітрі. Все це фактори для правильного розвитку рослин. Якщо їх немає в природному прояві, потрібно забезпечувати в штучному форматі.

Вирощувати можна в будь-якому приміщенні

Найчастіше рекомендують підвіконня. Загальні правила диктують потребу у приміщеннях, які добре освітлені, мають опалення та потрібний рівень вологи. Варто обирати або ж південно-східний, або південний бік. В будь-якому випадку потрібно забезпечити рослинам додаткове освітлення в межах 12-14 годин.

В квартирі виростуть і гарбузи, і помідори

Давайте дивитись правді в очі. Не всі городні культури можна вирощувати в квартирі. До речі, улюблені всіма майоран чи м’ята, ромашка не люблять рости в таких приміщеннях. Вони просто будуть слабкі. А от петрушка чи кріп дійсно досить добре ростуть. В будь-якому випадку потрібно враховувати особливості культури, яку ви обираєте для вирощування. Це має бути балконний сорт.

Потрібно критично ставитись до інформації та приймати зважені рішення. Вирощувати рослини — це робота, яка потребує уваги та часу. Нехай у вас все вийде.

попередня статтяЯк приготувати броколі під сиром — вдала ідея для вечері
наступна статтяСалат за 5 хвилин, коли мало часу на готування
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я