Як правильно підгодовувати жоржини, щоб клумба була гарна

0
Жоржини
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Жоржини прекрасні. Вони створюють такий естетичний вигляд не тільки для клумби, а й для всієї ділянки. Існує безліч сортів, які підходять як для самостійного вирощування, так і для створення композицій. Всіх їх об’єднує потреба у правильному поливі та внесенні добрив.

Чим підживити жоржини

Весняний період — час, коли треба попіклуватись про квіти. Це надасть їм сили нарощувати зелену масу та утворювати бутони.

Найперше треба підгодувати калієм та азотом. Потрібно внести по пів відра під кожен кущ. Для цього використовуйте калійну селітру. Розводять у пропорції 3 столові ложки на відро води.

На наступному етапі, коли утворюються бутони, також вносять добриво. Використовують суперфосфат та калій. З цією метою роблять розчин з гранульованого суперфосфату. Отже, вам потрібно взяти 2 столові ложки цього засобу на 10 л води. Також в розчин додайте 1 столову ложку безхлорного калію.

В період цвітіння хімічні препарати не використовують, а от органічні можна. З таким уважним доглядом жоржини будуть гарні та прекрасні. Не забудьте зробити їм дренаж при висаджуванні. Це вбереже квіти від загнивання коріння.

попередня статтяЯк приготувати італійське печиво з полентою
наступна статтяВеганське меню: готуємо квасолю з кіноа та чері
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я