Експерт розповіла, чому б’юті-процедури не працюють

0
Експерт розповіла, чому б'юті-процедури не працюють
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Рената Айвазова, лікар-косметолог, лікар-дерматовенеролог, сертифікований спеціаліст з ін’єкційних та апаратних методик, клініка «Час Краси» пояснила, чому косметичні популярні процедури можуть бути неефективними і назвала 5 основних причин.

Ви вибираєте ті самі процедури, які допомогли подругам

Чесно кажучи, ця причина лідирує у рейтингу помилок, які роблять жінки, обираючи ту чи іншу процедуру. Приходити в клініку і просити, щоб вам зробили те, що робить ваша подруга, абсолютно даремно. Для того, щоб процедура дала ефект, у вас мають бути показання. А якщо показань немає, то для вашої шкіри вона виявиться неефективною. Наприклад, якщо шкіра у вас суха та зневоднена, з дрібними мімічними зморшками, то мезотерапія стане чудовим виходом. А якщо ви хочете позбавитися досить глибоких складок або асиметрії, мезотерапія це не той спосіб, який вам допоможе. Починати будь-які б’юті-процедури потрібно з важливого кроку – визначення потреб вашої шкіри та складання протоколу. Тоді все працюватиме.

Ви відмовляєтесь від повного курсу

Багато сучасних процедур мають накопичувальний ефект і працюють лише у разі системного підходу. Навіть звичний масаж буде ефективним лише в тому випадку, якщо зробити повний курс. А якщо ви запишетесь на одну або дві процедури, ви побачите зміни відразу після масажу, але вже за кілька днів ваша шкіра повернеться до початкового стану. Тому якщо вже ви приходите в кабінет до косметолога, постарайтеся спланувати курс догляду з огляду на ваші потреби та ваші можливості.

Іноді клієнтки намагаються заощадити і замість рекомендованого курсу процедур роблять лише одну чи дві.

Економія виходить сумнівною, адже ефекту ви не побачите. Наприклад, після однієї процедури плазмоліфтингу або клітинного омолодження змін ви практично не побачите. Але після повного курсу ефект буде дуже помітним.

Ви знаєте, що вам потрібно

Ось приклад: ви приходите до клініки та заявляєте: хочу ось таку процедуру! Зрозуміло, якщо ця методика вам не підходить, сумлінний лікар запропонує інші варіанти. Але є й такі лікарі, які без зайвих розмов зроблять те, що ви просите. І дуже можливо, що результат вас розчарує. Сучасні ін’єкційні та апаратні технології зробили крок вперед і дозволяють вирішувати багато проблем – підтягувати овал обличчя, покращувати колір шкіри, прибирати вікові зміни. Але тільки при правильно розробленій програмі та системному підході.

Якщо хочете, щоб був ефект – знайдіть лікаря, якому можете довіряти, і дозвольте йому підібрати вам салонний і домашній догляд. Так, домашній догляд теж повинен підбиратися лікарем, якщо у вас проблемна шкіра.

Ви робите різні процедури у різних лікарів

Тут підкололи одне, там інше, при нагоді – третє. Я знову повертаюся до питання системного підходу. Вам потрібен один лікар, який знає вашу шкіру, розуміє ваші потреби та ваш бюджет і зможе залежно від цього підібрати протокол.

Ви не враховуєте ваш вік

Не секрет, що у арсеналі косметолога є процедури для шкіри різного віку. І якщо вам 40, то марно робити ті процедури, які призначені для 20-річних. Але правильне і зворотнє: для 20-річних пацієнток будуть абсолютно неефективні ті техніки, які створені для зрілої шкіри. Принцип “про всяк випадок” і “щоб напевно” тут не працює.

попередня стаття10 “хитрощів” для тих, хто хоче голити ноги рідше
наступна статтяЕксперти розповіли, що буде з організмом, якщо відмовитись від вживання чаю
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я