Дізнайтеся, для чого сіяти чорнобривці під вишнею

0
Чорнобривці
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Чорнобривці унікальні квіти. І мова зараз йде не про їхню красу. Особливості цих квітів мають корисний вплив на інші рослини на дачній ділянці, тому і вишні подобається таке сусідство.

Корисний факт

Чорнобривці належать до родини айстрових. Якщо їх висадити поруч з вишнями, ви сприяєте утворенню більшої кількості ягід. Чудовий результат, в якому поєднані естетика для ділянки та корисна дія.

Захист від шкідників

Чорнобривці здатні допомогти боротись із вишневою мухою. Вона може нанести серйозну шкоду дереву, а квіти рятують його від неї. Личинка вишневої мухи поїдає м’якоть вишень, тому ягоди стають непридатними до споживання, гнилими та негарними. Ці шкідники псують врожай.

Висадіть чорнобривці біля дерев. Найкраще місце біля стовбура, тобто в пристовбуровому колі. Звичайно, квіти не є панацеєю, але вони суттєво збільшують шанси на успіх в аспекті боротьби із вишневими мухами.

Якщо є можливість боротись природними методами, варто їх використовувати. Окрім того, чорнобривці є гарними квітами. Вони ніколи не будуть зайвими на вашій ділянці.

попередня статтяЯк приготувати ароматну кукурудзу з ароматним маслом
наступна статтяЯк приготувати закуску з баклажанів у поєднанні з квасолею
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я