Що робити, якщо кури почали їсти яйця

0
Що робити, якщо кури почали їсти яйця
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Господині, що тримають курей, знають, що іноді трапляється, що кури починають їсти яйця, які ж самі несуть. Однією з причин може бути те, що не дрібнили шкарлупи перед тим, як годувати відходами птицю. Але якщо проблема вже, є ділимося способом, як її розв’язати.

Подробиці

Потрібно замісити солоне тісто: візьміть склянку борошна, пів склянки солі та пів склянки води. Замісіть тісто, досить туге, щоб тримало форми.

Накатайте з такого тіста кульки такі за формою, як яйця. Поставте на тепле місце, щоб зверху “яйця” взялися кірочкою, підсохли.

Потім ці “обманки” покладіть у гніздо чи ящик, де несуться кури. Як правило, несучки з’їдять у перший же день. На другий день повторіть, кури вже будуть менше звертати увагу, але ще можуть поклювати. А на третій-четвертий день погану звичку несучки залишать.

Від такого способу не постраждає жодна курка. Ви знову будете мати весь “врожай” яєць на руках.

попередня статтяЯк приготувати кекси з родзинками “Столичні”: класичний смак
наступна статтяЯк продовжити свіжість хліба: корисні поради
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я