Як на дачній ділянці можна використовувати чистотіл

0
Чистотіл
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

На дачній ділянці чистотіл може бути корисною рослиною. І дачники про це знають. Цю рослину можна використовувати для відлякування шкідливих комах. Чистотіл можна використовувати як у свіжому, так і в підсушеному вигляді.

Спеціальний засіб

З чистотілу потрібно приготувати спеціальний розчин. Гусінь, тля, білянка — саме їх можна подолати. Для приготування розчину треба взяти 0,5 кг сухого рослинного матеріалу із розрахунку на відро води. Настій має стояти протягом 3-4 днів. Далі розчин проціджують і використовують.

Якщо ви готуєте розчин з свіжого чистотілу, можна не чекати 3-4 дні. Вистачить настоювати протягом 4 годин. Далі розчин також проціджують та використовують для обробки рослин.

Розчин приготувати можна в будь-який сезон, тому варто зробити запаси цього рослинного матеріалу. Він ефективний та екологічний. Це дає можливість відкласти в часі застосування хімічних препаратів.

попередня статтяЕталонні котлети: що додати до фаршу, щоб вони були гладкі та рівні
наступна статтяЯблучні мафіни — фруктова випічка до чаю
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я