Як продовжити цвітіння петуній до холодів: серпнева процедура

0
Петунії
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Петунії можуть приносити радість своїм яскравим цвітінням, якщо з ними дещо зробити наприкінці літа. Запропоновані роботи потрібно провести в серпні місяці. Якщо є можливість допомогти рослині, це варто зробити.

Шкідники та хвороби

Якщо є факт зараження хворобами та шкідниками, очікувати продовження цвітіння неможливо. Обробіть рослини інсектицидами. Зверніть увагу на такий препарат — «Актара». він допомагає боротись проти більшості шкідників. А проти павутинного кліща потрібно використати акарициди та інсектоакарициди. Борошняна роса відступить, якщо петунії обробити за допомогою фунгіцидів.

Підживлення

Цей етап дуже важливий. Для цвітіння потрібні додаткові корисні речовини, які простимулюють нарощення зеленої маси. Використовуйте кальцієву селітру. Беруть на 1 л води 2 г речовини. Розчин наносять на листя. А для бутонізації найкраще підійде монофосфат калію. На 1 л води розчиняють 1 г.

Ці процедури допоможуть продовжити цвітіння та зроблять рослини більш сильними. Також  для покращення ефекту зробіть обрізання сухих стеблин.

попередня статтяГотуємо апетитне хачапурі на сніданок
наступна статтяГотуємо шоколадну ковбаску з печива до чаю
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я