Проста давня хитрість, яка допоможе домашнім рослинам не хворіти та пишно цвісти

0
Проста давня хитрість, яка допоможе домашнім рослинам не хворіти та пишно цвісти
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У сьогоднішній статті розповімо про старий та ефективний препарат, який допомагає кімнатним рослинам підтримувати оптимальний водний баланс, захищає коріння рослини выд загнивання та знезаражує ґрунт.

Кожна рослина, що росте в горщиках, потребує додаткового підживлення, адже з часом рослина висмоктує з ґрунту всі корисні елементи. А дефіцит корисних елементів призводить до виснаження ґрунту, від чого рослина починає чахнути і може загинути.

У народі є чимало рецептів підживлення для кімнатних рослин. Також у садівницьких лавках завжди можна знайти потрібне добриво. Але важливо не лише підгодовувати свої рослини, а й захистити їх від різноманітних хвороб та шкідників. І в цьому допомагає перекис водню.

Усі хто має дачну ділянку, не раз чули, а можливо й самі використовували перекис водню для розсади та рослин. Для кімнатних рослин полив перекису також необхідний. І вся справа в тому, що розчин перекису водню за своїм складом схожий на чисту воду. А як відомо, тала вода сприятливо впливає на розвиток рослин. Але це не єдина перевага перекису водню. Він також знезаражує ґрунт і рятує коріння від загнивання та стимулює цвітіння рослин.

На літр води достатньо 2 ст. л перекису водню. Один, двічі на місяць у цей розчин можна додавати 1-2 краплі йоду.

Розчин перекису для поливу рослин можна використовувати регулярно. Такий розчин можна вносити під корінь рослини, так і обприскувати ним листовий апарат.

Ті квіти, що не люблять часті поливи, можна обприскувати розчином перекису водню або поливати їх через піддон. Квіти, які добре реагують на полив, можна поливати одразу під корінь.

попередня статтяДосвідчені городники пояснюють, як упізнати йододефіцит у рослин
наступна статтяЯк правильно приймати добавки з клітковиною, щоб отримати максимальний ефект
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я