Чим і як проводити весняну обробку троянд від хвороб

0
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Трояндові кущі неймовірні. Вони прикрашають сад та будь-яку клумбу. І дуже шкода, коли на них нападають хвороби та шкідники. Щоб зарадити ситуації та попередити її виникнення треба буде регулярно проводити обробку фунгіцидними препаратами. І почати треба буде ранньою весною. Про це і поговоримо детальніше.

Чим обробляти

Зверніть увагу, що для перших обробок троянд навенсі підходять не всі препаратами. Справа в тому, що температура повітря ще не висока, тому ефективність застосування знижується. Також є ряд засобів, які варто використовувати саме на початковому етапі перехідного періоду з зими на весну. Серед таких препаратів:

  • «Абіга-Пик»;
  • «Стробі»;
  • «Превікур»;
  • «Енерджі»;
  • «Медея».

Спочатку треба обробити засобом «Абіга-Пик». Потім в порядку черги через кожні 2 тижні застосовують решту препаратів із переліку.

Також ви можете одночасно зробити обробку від шкідників, додати стимулятори росту, добрива. Для цього зробіть комплексний розчин з різних засобів та одночасно буде зроблено всі необхідні роботи.

попередня статтяХот-дог з начинкою по-німецьки — вдвічі смачніше, ніж звичайний
наступна статтяЦей маринад для шашлику зі свинини зробить м’ясо соковитим
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я