Як зробити омолоджуючий манікюр: 3 головні правила нейл-дизайну для жінок 40+

0
Як зробити омолоджуючий манікюр: 3 головні правила нейл-дизайну для жінок 40+
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Запам’ятовуйте ці хитрі б’юті-хакі, які допоможуть зробити гарний манікюр із ефектом омолодження.

Наші руки потребують не менш ретельного антиейдж-догляду, ніж обличчя або зона декольте. Так, при пігментації потрібно використовувати креми з кислотами, влітку не забувати про захист від сонця, кілька разів на тиждень робити парафінотерапію і пам’ятати про інтенсивне зволоження.

Тільки за такого комплексного підходу руки довгий час не видаватимуть реального віку. Приховувати ці неминучі зміни успішно допомагає і омолоджуючий манікюр. Запам’ятай маленькі хитрощі, про які ти маєш пам’ятати перед кожним походом до салону.

Форма

При виборі форми зрілим жінкам важливо враховувати 2 ключові параметри. По-перше, ти маєш вибрати варіант, який допоможе зберегти здоров’я нігтів і буде найменш травматичним. По-друге, оформити нігті так, щоб вони виглядали акуратно.

Тому придивись до м’якого квадрата. Цю форму, до речі, легко повторити і в домашніх умовах. Оброби пилкою краю нігтів і зовсім трохи підпиляй їх з боків. В іншому випадку ти ризикуєш спровокувати їхню надмірну ламкість і крихкість.

Довжина

Неочевидне: довгі нігтики додають нам віку, тоді як короткі незмінно асоціюються з юністю. Тож доведеться зробити вибір між бразом фатальної, але зрілої жінки, чи тієї, що завжди свіжа, як травнева троянда.

Лак

З віком наша шкіра тьмяніє, стає сірою або землею, тому нюд і сіро-асфальтові тони краще відкласти убік — вони лише підкреслять те, що ми старанно намагаємося приховати. Експерти також радять відмовитися від неону, який привертає до рук надто багато уваги.

А тепер запам’ятай рятівні кольори лаків, які легко замаскують сліди вікових змін на руках. Підбирати їх будемо, орієнтуючись на початковий підтон шкіри:

  • якщо ти маєш світлу шкіру, то вибирай рожеві чи блакитні пастельні відтінки, вони дуже освіжають;
  • якщо на твоїх руках золота засмага, то придивись до помаранчевих і світло-коралових лаків;
  • при оливковій шкірі краще зупинитися на червоному лаку з теплим цегляним підтоном;
  • смуглянкам найбільше підійдуть світлі лаки з шиммером, а також м’ятні і блакитні відтінки.
попередня статтяЯк зробити млинці ще смачнішими: 5 хитрощів
наступна статтяЧим полити клематиси навесні, щоб забезпечити їм рясне цвітіння
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я