Коли городники рекомендують садити цибулю для активного росту

0
Коли городники рекомендують садити цибулю для активного росту
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Зима завершується, а це означає, що скоро всіх городників та дачників чекає сезон робіт біля земельних ділянок. Для того, щоб цибуля активно розвивалася, а не зупинилася на стадії укорінення, треба своєчасно її посадити.

Подробиці

Є факт того, що цибуля витримує низькі температури. Проте важливо саме те, що у низьких температурах, вона умовно “спить”, зберігається, а якщо ґрунт теплий, то активно росте.

Городники з досвідом стверджують, що треба дивитися не на дату в календарі, а на погодні умови. Останнім часом весни люблять бути холодними на початку, тому дочекайтеся, доки стабільно ґрунт буде з температурою 10-12 градусів.

Ризик приморозків може загальмувати цибулю, тому нема сенсу висаджувати її у березні з першими проміннями сонця.

Але якщо ваш клімат (наприклад, південь України) дозволяє раніше квітня отримати теплий ґрунт, то з середини березня готуйте сіянку до посіву.

попередня статтяЯк смажити рибу, щоб сковорідка була чистою
наступна статтяСуп чи бульйон вийшли жирними — не проблема, бо все можна виправити
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я