Обираємо клематис, який буде цвісти ціле літо

0
Клематис
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Для вертикального озеленення клематис підходить якнайкраще. Він має яскраві квіти та достатньо листя, щоб закрити собою стіну будинку, паркан чи спеціальну жердину на клумбі. Є настільки розкішні сорти, що від них очей не відвести. Який же вибрати, щоб радував цвітінням ціле літо?

Групи клематисів

При виборі зверніть увагу не лише на картинку, яка переважно всіх зачаровує. Є інший важливий момент. Не все залежить лише від сорту. Треба знати, що є три групи клематисів:

  • сорти, які не потребують обрізання;
  • сорти з періодичним обрізанням;
  • сорти, які потребують сильного обрізання.

Варто обирати ті, які потрапили в 3 групу. Вони мають найтриваліше цвітіння. Серед сортів варто обирати наступні: X durandii, Heracleifolia, Integrifolia, Orientalis, Erecta, Tangutica, Terniflora, Texensis, Viticella.

Безпосередньо перед початком сезону обріжте пагони в 30 см або навіть до самої землі. Клематиси піднімуться та розквітнуть. І вони будуть радувати вас ціле літо.

попередня статтяХумус з білої квасолі: найкраще, що можна приготувати з бобів
наступна статтяПерестаньте всіх лякати відбивними: як тихо зробити м’ясо м’яким
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я