Як одягатися дівчатам невисокого зросту: безцінні поради

0
Як одягатися дівчатам невисокого зросту: безцінні поради
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Мініатюрна комплекція – це одночасно і об’єкт мрій багатьох дівчат, і досить жорсткі рамки, в які доводиться вписувати гардероб. Щоб цю особливість перетворити на перевагу, варто заручитися порадою експерта — лови гід зі стайлінгу для Дюймовочок від професійного стиліста.

Хто б що не казав, але бути стильною та елегантною можна навіть не володіючи модельними параметрами та високим зростом. Серед селебріті багато мініатюрних красунь: Леді Гага, Наталі Портман, Мадонна і виглядають вони приголомшливо. В тому числі і завдяки вмінню правильно підбирати речі, взуття та зачіску, підкреслюючи свої переваги.

Про те, як дівчатам невисокого зросту адаптувати сучасні модні тренди під себе, розповідаємо далі:

Штани в підлогу

Візуально витягнути силует допоможуть штани прямого або розкльошенного крою «в підлогу». Головна фішка в тому, щоб вони були вільними, наприклад, mom fit нам не підійдуть. Довжина теж дуже важлива: укорочені моделі в даному випадку не будуть доречно виглядати. Так, штани та джинси «сім восьмих» приховують зріст, а тобі потрібно досягти протилежного ефекту. Можна вибрати палаццо – вони ідеальні для того, щоб додати зайвих сантиметрів росту.

Доповни аутфіт взуттям на високих підборах. Це ще один модний секрет для мініатюрних жінок: туфлі на шпильці або зі стійким каблуком на платформі візуально додають зросту. При виборі штанів врахуй, що їхній край повинен закінчуватися приблизно в 1 см від підлоги, з урахуванням того взуття, з яким плануєш їх носити.

Висока талія

Речі з високою талією у твоєму випадку – мастхев. Поєднайте це правило з попереднім: штани в підлогу з високою талією в поєднанні з взуттям на підборах зроблять твою фігуру неймовірно ефектною. У такому образі ти виглядатимеш набагато стрункішою і вищою — користуйся!

Важливе правило: коли вибираєш штани чи джинси з високою талією, обов’язково заправляй у них «плечовий» виріб — сорочку, блузку тощо. Якщо носити верх навипуск, прийом не спрацює і ефект буде зворотним, оскільки візуально фігура стане присадкуватою.

Сучасна мода дозволяє вибрати різні за стилем варіанти і перетворити невеликі недоліки фігури на переваги. Так, речі з високою талією універсальні і доречно виглядатимуть у будь-якій ситуації: на роботі в офісі, під час романтичної прогулянки, на офіційному заході. Вибирай спідницю, штани чи джинси залежно від свого смаку та дрес-коду, прийнятого в компанії.

Маленька сумка

Підбирай під свої образи мініатюрні сумочки. Коли в руках невисокої жінки – великі масивні моделі, вона в їх “копанії” здається ще нижчою. Сумочка невеликого розміру візуально сбалансує зріст, тому що в цьому випадку спрацьовує гра на контрасті.

Віддай перевагу лаконічним аксесуарам. І обов’язково зверни увагу на довжину ремінця: чим нижче розташовується сумка, тим сильніше вона «краде» такі цінні сантиметри.

Монохромна кольорова гама

Уникай колірних контрастів у одязі. Яскравими можуть бути окремі деталі, але коли ти використовуєш темний низ і світлий верх чи навпаки, це візуально ріже силует. В результаті зріст здається нижчим.

Монохромний образ вважається універсальним для невисоких жінок. Костюми, джинсовий total-look або однотонна сукня з правильно розташованою лінією талії зроблять твою фігуру стрункішою. До речі, монохром зовсім не обов’язково має бути нейтральним – насичені відтінки також можна використовувати!

Укорочений верх

Це тренд сезону, тому в таких речах ти виглядатимеш дуже модно. Що можна використовувати при мініатюрному зрості? Укорочений бомбер, кроп-жакет, укорочену сорочку – вони чудово виглядають і візуально витягують силует. Правильно підібрана модель підкреслює крихкість фігури і робить її стрункішою, але водночас не виглядає як річ, з якої ти вже давно виросла.

Хорошим варіантом для невисоких модниць стане укорочений верх у поєднанні з низом такого ж відтінку. І, звичайно, високі підбори, про які ми вже говорилось вище.

Висока зачіска

Правильно підібрана зачіска завершує образ. Хочеш візуально додати ще кілька сантиметрів? Тоді віддай перевагу кінському хвосту або зроби стильний пучок на маківці. Вони відкривають шию і підкреслюють її, додаючи витонченості. До речі, багато зірок люблять такі зачіски і із задоволенням носять їх як у повсякденному житті, так і на публічні виходи.

Головне, пам’ятай: невисоке зріст далеко не вирок, а привід для небанальних стильних рішень. Навчися відстежувати модні тенденції та правильно підбирати гардероб з урахуванням своїх параметрів – і ти завжди будеш на висоті!

попередня статтяЄдино правильний спосіб приготування молочної каші
наступна статтяП’ять секретів приготування домашніх пельменів
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я