Для чого досвідчені дачники використовують часниковий розчин

0
Цей смажений часник зникає зі столу миттєво: оригінальна закуска
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Часник – корисна рослина не тільки для людини, але і для грядок. Справа в тому, що за його допомогою можна відлякати багатьох шкідників із ділянки. Його для цього не лише висаджують уздовж городу, але й використовуються плоди для приготування настоїв.

Подробиці

Потрібно лише подрібнити три зубчики та залити їх водою. За добу розчин слід підігріти, а потім можна застосовувати. Така рідина призначається для боротьби зі шкідниками, які живуть у ґрунті.

Щоб боротися з тими, хто живе на поверхні, доведеться трохи змінити рецепт. Головку потрібно подрібнити та залити літром води. Настоюватись суміш має тиждень. Перед обприскуванням культур потрібно розвести 3-4 ложки засобу із відром води.

Однак, на цьому плюси цієї культури не закінчуються. На основі продукту легко зробити настій, який позитивно позначиться на стані ґрунту та якості посадок.

Для приготування підживлення потрібно взяти 200 г подрібненого часнику, який слід залити 500 мл води. За тиждень розчин треба розвести з водою. На столову ложку концентрату доведеться взяти 2 літри води.

Вносити таке добриво можна під корінь або по листкам.

попередня статтяЯк приготувати соковиті голубці в духовці
наступна статтяЧому буряк почорнів у борщі: прикра помилка господинь
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я