Перевір, чи є цей інгредієнт у складі твого крему: він дуже шкідливий

0
Перевір, чи є цей інгредієнт у складі твого крему: він дуже шкідливий
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Прямо зараз уважно вивчи склад свого улюбленого крему для обличчя і відмовся від нього, якщо знайдеш у списку цей шкідливий інгредієнт.

Чи завжди ти уважно вивчаєш склад б’юті-засобів або просто сліпо довіряєшся рекламі та особистим відчуттям у процесі використання? Якщо ти, як і багато жінок, належиш до другої категорії, то у нас для тебе важлива інформація.

Прямо зараз переглянь свої улюблені засоби. Якщо ти не знайдеш складу крему прямо на упаковці, знайди інформацію про компоненти, що входять до нього в інтернеті.

Як тільки список буде перед тобою, шукай у ньому інгредієнт під назвою алкоголь денатурат (Alcohol Denat). Не знайшла? Радуйся та спокійно продовжуй користуватися улюбленим кремом, як раніше. Якщо ж алкоголь денатурат все ж таки присутній у формулі засобу, то краще відклади його подалі.

Вся справа в тому, що висока концентрація цього компонента неприпустима для зволожуючих засобів, особливо якщо виробник позиціонує їх як гіпоалергенні. Навіть 3-7% вмісту спирту в косметиці для щоденного догляду може завдати шкоди твоїй шкірі та викликати сильну сухість.

Вкрай уважними з такими кремами варто бути жінкам із чутливою шкірою. У цьому випадку навіть невеликий вміст цього інгредієнта в б’юті-засобах може призвести до негативних наслідків для обличчя.

попередня статтяШвидкий спосіб виправити дуже рідкий фарш на котлети
наступна статтяЧому кисне котлетний фарш і що потім із цим робити: не викидати ж
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я