Як ефективно вивести мокриць із підвалу

0
Як ефективно вивести мокриць із підвалу
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Як відомо, мокриці дошкуляють і влітку, і взимку, в теплиці й на городі, в підвалах і погребах. Невже нема на них управи? Виявляється, є. І дієва.

Подробиці

У боротьбі з мокрицями треба пам’ятати, що вони не можуть жити без вологи. Якщо ґрунт буде сухий, шкідники зникнуть. Дієвий засіб проти них – пастки: вологе ганчір’я, старі дошки, картон, листя, залишки овочів і фруктів – тобто все, що може служити для них укриттям. Шкідників приманюють, а потім знищують або згодовують курям.

Добре зарекомендував себе народний метод боротьби з мокрицями – розчин борної кислоти (20 г на 1 л води). Ним обприскують долівку в теплицях, підвалах. Можна просто посипати поверхню грядок борною кислотою.

Не менш ефективний засіб – сіль. Можна посипати сіль по периметру підвалу або в місці скупчення мокриць.

Не люблять ці ракоподібні створіння тютюн, перець, соду. Розчинивши по 3 г кожного в 1 л гарячої води, можна приготувати розчин і обприскати й ґрунт, і городні культури.

Обирайте будь-який засіб – і незабаром ви позбудетеся мокриць!

попередня статтяОладки з бананами та сиром без цукру за 30 хвилин
наступна статтяЯк зробити сирники ідеальної форми, як у ресторані
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я