5 помилок, через які наше волосся виглядає гірше, ніж могло б

0
5 помилок, через які наше волосся виглядає гірше, ніж могло б
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Сліпо прислухаєшся до різних б’юті-порад і одразу ж впроваджуєш їх у свій догляд, сподіваючись покращити якість шевелюри? Але експеремиенти не завжди можуть бути на користь і зроблять волоссю тільки гірше! Запам’ятай 5 найпоширеніших помилок, які заважають тобі відростити шевелюру, як у дівчат із обкладинки.

Не мий голову гарячою водою

Під впливом занадто гарячої води шкіра голови зневоднюється, а волосся стає більш слабким і ламким. Запам’ятай, що краще проводити всі маніпуляції з волоссям підтеплою або прохолодною водою – це найбільш дбайливий підхід.

Не нанось маску або бальзам на коріння

Майже всі виробники масок і бальзамів прописують у способах застосування, що наносити засоби потрібно виключно на кінці або по довжині, але дівчата все одно наполегливо продовжують робити цю прикру помилку. Сенсу в нанесенні поживних засобів на коріння немає жодного: так голова тільки швидше стане жрною.

Промивай голову з шампунем двічі

Щоб добре очистити волосся і шкіру голови, їх потрібно двічі промивати шампунем за один похід в душ. Перший раз потрібен змити шкірний жир і бруд, а другий, щоб закріпити результат і остаточно промити пасма.

Волосся мий по мірі забруднення

Багато жінок намагаються мити голову тільки раз на тиждень, сподіваючись, що так воно менше брудниться. Однак ця теорія не більша, ніж роздутий міф. Правда в тому, що рідке миття не допоможе змінити тип шкіри, який дістався тобі від матінки-природи. Єдиний «бонус», який ти отримаєш від таких катувань – це недоглянутий вигляд та жирні пасма, які від забруднень формуватимуться у негарні бурульки.

Не випрямляй вологе волосся праскою

Таке укладання стане справжньою тортурою для твого волосся, плоди якої ти пожинатимеш ще довгий час. Тому ніколи не вирювнюй мокре або вологе волосся праскою: спочатку остаточно їх просуши, а вже потім приступай до випрямлення.

попередня статтяЩо робити з прокислим кисломолочним сиром: коли можна готувати, а коли краще викинути
наступна статтяНіжний та повітряний кляр: секрет у простому інгредієнті
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я