...
ГоловнаЛайфстайлВесна на порозі — час зробити підживлення для вишні

Весна на порозі — час зробити підживлення для вишні

Підпишіться на нас:

Навесні дерева потребують уваги. Санітарне обрізування та підживлення — етапи обов’язкового догляду. І в цьому плані важливо все зробити правильно і вчасно. Це надасть деревам сил на розвиток та плодоношення. А хто ж не хоче зібрати гарний врожай.

Як зробити підживлення

Вам потрібен в достатній кількості попіл. З нього треба зробити розчин. На 10 л води розчиніть 1 л попелу, 1 ст.л. сечовини та 2 ст.л. безхлорного калію. Цим розчином треба полити вишні. На одне дерево рекомендують таких 3 відра.

З весняних робіт потрібно також провести трохи пізніше обробку листя розчином мікроелементів. Це роблять на етапі активного зростання зав’язей.

Не забудьте і про літнє підживлення. Його проводять в середині серпня. У 10 л води розчиніть 2 ст.л. подвійного гранульованого суперфосфату. До нього додайте 1 ст.л. калію та 1 л попелу.

Такі підживлення допоможуть вам дочекатись гарного врожаю вишні. А потім з ягодами можна буде пекти пироги, варити джеми та компоти.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...