...
ГоловнаЛайфстайлЧи можна садити огірки після цибулі

Чи можна садити огірки після цибулі

Підпишіться на нас:

Одну культуру на грядці не можна висаджувати кожен сезон. Потрібно пам’ятати про правила сівозміни, а інакше корисні елементи з ґрунту підуть і про хороший урожай можна забути.

Подробиці

Не варто висаджувати однотипні культури на одній ділянці щорічно. А інакше в землі буде маса шкідників та хвороб, які знищать рослини.

Один із найпопулярніших овочів, які можна помітити на дачних ділянках, є цибуля. Він має велику кількість вітамінів, активно додається до різних страв, а також невибагливий у вирощуванні. Однак городник-початківець може поставити питання про те, що ж можна висаджувати після цієї культури.

Відповідь максимально проста.

На грядках, у яких раніше зростала цибуля, на думку бувалих дачників, добре ростуть і розвиваються будь-які культури, включаючи і огірки, які не поступаються за популярністю.

Також треба враховувати, що ці зелені овочі будуть плодоносити на грядках, на яких раніше росли томати, бобові, буряки, цвітна або білокачанна капуста.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...