...
ГоловнаЛайфстайлЯкий засіб дозволить захистити буряк від бур'янів

Який засіб дозволить захистити буряк від бур’янів

Підпишіться на нас:

Бур’яни становлять величезну небезпеку для буряка, що вирощується на грядці. В першу чергу для городньої культури, що тільки формується. Справа в тому, що спочатку буряк росте дуже повільно, в результаті чого швидко поступається «суперникам».

Високим є ризик повної втрати врожаю. Розуміючи можливі наслідки, дачник повинен зробити все можливе для захисту молодої рослини від бур’янів.

У жодному разі не можна забувати про регулярне поливання рослини. Якщо грунт буде постійно зволоженим, то з’являться всі шанси на демонстрування буряками повноцінного зростання. Але що робити, якщо бур’яни вже почали захоплювати грядку? У цій ситуації без додаткових коштів не обійтись.

Рятівний засіб

Потрібно застосувати препарат, який знищить майже всі бур’яни, але при помірному використанні не завдасть шкоди городнім культурам.

Йдеться про натрієву селітру. На кожен літр чистої рідини має прийтись не більше двох грамів цього засобу.

Приготовлену рідину треба використовувати для поливу «захопленої» бур’янами ділянки. Витрачати більше одного літра розчину на 1 м2 не варто.

У результаті більшість зайвих рослин буде знищено. Якщо якісь бур’яни все ж таки залишилися, їх доведеться виривати руками.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...