Як обрати гумові чоботи та доглядати за ними

0
Як обрати гумові чоботи та доглядати за ними
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Сезон калюж і мокрих ніг вже не є проблемою, адже гумові чоботи знову в моді. Потрібно правильно підібрати взуття, щоб прогулянки були не тільки зручними, але і модними.

Подробиці

Гумові чоботи можна знайти на будь-який смак і гаманець. Ціна стартує від 250 грн.

Гумові чоботи кольору веселки стали справжнім трендом сезону весни та осені 2022 року, переходить він і в новий 2023 рік.

Окрім оригінального дизайну, покупцям рекомендується звернути увагу на якість швів. Адже головне, щоб чоботи не протікали.

У сучасних гумових чоботях основним матеріалом є не звичайна гума, а силікон. Гумові у них є тільки підошва. Силікон дуже м’який, еластичний і добре зношується протягом декількох сезонів.

Гумові чоботи не пропускають не тільки воду, але і повітря. Тому носити їх можна не більше чотирьох годин на добу. Також гума не розтягується – на це варто звернути увагу при виборі розміру. Але догляд за таким взуттям зовсім не складний, головне вчасно їх сушити (але тільки – не на батареї). Почистити такі чоботи можна звичайною водою або рослинною олією.

попередня статтяЯк приготувати смачні та бюджетні картопляні зрази
наступна статтяЯк правильно садити часник – донцем вниз або на бочок
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я