Як боротися зі шкідниками на городі: корисні рослини

0
Як боротися зі шкідниками на городі: корисні рослини
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Лютий скоро мине, а це означає, що сезон городів буде відкритий. Час подумати про те, як боротися на грядці зі шкідниками. Перед тим, як братися за “важку хімічну зброю”, спробуйте посадити корисні рослини.

Подробиці

Досвідчені городники саджають деякі види квітів насамперед не для краси, а для користі. Спробуйте на своїй грядці посадити саме чорнобривці, календулу, ромашку, м’яту, мелісу, настурції або пижмо.

Так ви вб’єте кілька «зайців одним каменем». По-перше, ці квіти прекрасні та будуть радувати вам (і сусідам) очі. По-друге, ці рослини відмінно справляються з роллю охоронців від багатьох шкідників: попелиці, мурах, гусениць, кліщів. І ніякої хімії не треба!

Квітник на городі своїми ароматами відлякає багатьох незваних гостей, тому в садочку й на грядці не забудьте посадити корисні квіти.

попередня статтяЯк приготувати твердий сир у мікрохвильовці без хімії за рецептом Лілії Цвіт
наступна статтяШпинат та яйця — сніданок, який потрібен кожному
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я