Швидкий спосіб посіяти розсаду за 10 хвилин: корисна порада

0
Швидкий спосіб посіяти розсаду за 10 хвилин: корисна порада
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Для посадки розсади зазвичай беруть горщики двох розмірів.

На початку росту рослин – перців, томатів, баклажанів – потрібні саме маленькі стаканчики.

Потім знадобиться земля, у яку розсаду посіяти. Її можна приготувати своїми руками, використовуючи городній ґрунт, або купити готову ґрунтосуміш.

Після того, як землю насипали в горщики або ящички, її потрібно розрівняти і зволожити. Потім починаємо сіяти на правильну глибину, присипаємо землею та ставимо у тепле місце.

Можна використовувати торф’яні пігулки, щоб не витрачати час на зайві рухи і кошти на зайві горщики: знадобиться по одній пігулці на кожну насінину.

Як використовувати торф’яні таблетки

Розкладаємо в піддон, наливаємо теплої води, щоб набрякли, і тепер можна сіяти. Розкладаємо насіння у середину торф’яної таблетки на глибину до 1 см.

Такий посів займе не більше 10-15 хвилин і дозволить менше возитися із землею на початковому етапі.

2 фаза посіву розсади: поміщаємо торф’яні таблетки з проростками у горщики з ґрунтом. Це робимо, коли коріння освоїть весь об’єм ґрунту в таблетці.

попередня статтяЯк зберегти соковитість курячого філе під час смаження
наступна статтяЯк приготувати сирну запіканку без борошна
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я