Що сіяти на розсаду в лютому, щоб скоріше мати врожай

0
Лютий місяць і розсада
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо ви думали та гадали, коли починати городньо-дачний сезон, тоді поспішаємо вас проінформувати, що вже і навіть давно. Багато хто ще в січні почали сіяти на розсаду, а в лютому тим паче треба. Отже, розповідаємо, що саме варто зараз висадити в лютому.

Що садити в лютому

Як і в кожен інший сезон, лютневі городні справи мають свої тонкощі. Перед початком робіт прочитайте на упакуванні терміни посівів та чи вони підходять до цього періоду. Серед рослин, які вартують вашої уваги, наступні:

  • цибуля-порей;
  • селера;
  • баклажани;
  • солодкий перець;
  • картопля;
  • томати.

При висіванні та проростанні в цей період важливо дивитись, щоб паростки не витягувались. Причиною може бути погане освітлення. Тому забезпечення його достатньої кількості — перше і надважливе завдання. Наприклад, томатам потрібно не менше 17 годин світла, а перцям — 13 годин.

Слідкуйте за температурою ґрунту. Багато рослин не проростуть, якщо вона нижче +15 градусів. Особливо це стосується рослин, які люблять тепло. Окрім того, слідкуйте, щоб не з’явилась чорна ніжка. Її поява зведе нанівець всю вашу роботу. Правильне освітлення, полив та догляд допоможуть виростити правильну розсаду.

попередня статтяЯк замаринувати хрустку капусту з буряками
наступна статтяКартопляні палички — ідеальне рішення закуски
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я