Круасан на сніданок та 3 літри води: 7 секретів стрункості Емілі Ратаковські, які дозволяють їй залишатися у формі

0
Круасан на сніданок та 3 літри води: 7 секретів стрункості Емілі Ратаковські, які дозволяють їй залишатися у формі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Фігура Емілі Ратаковські є предметом захоплення для мільйонів людей у ​​всьому світі. Стрункі ноги, рельєфний прес та округлі сідниці – візитна картка моделі. В інтерв’ю Емілі багато разів зізнавалася, що багато в чому це генетика і хороший метаболізм, який дістався їй від природи, але про роботу над собою вона також ніколи не забуває. Нижче ми розповідаємо про 7 головних секретів краси Емілі Ратаковські.

Випічка на сніданок

Дивлячись на ідеальний прес Ратаковський, складно повірити в те, що вона взагалі відвідує кондитерські, проте це так. В інтерв’ю модель не раз розповідала про свій ранковий ритуал: чашка міцної чорної кави та круасан або кекс. До того ж, задовольнивши свою потребу в швидких вуглеводах рано вранці, простіше дотримуватися режиму весь день.

Залізна сила волі

Після ранкового круассану Емілі вже не дозволяє собі нічого зайвого. Найважче, за словами моделі, їй припадає на знімальному майданчику. Там практично завжди є шведський стіл, який просто ломиться від смачної їжі. У такі моменти Емілі непохитна: вона обмежується салатом зі свіжих овочів, хоча спокус довкола моря.

Багато білка

Емілі ніколи навіть не замислювалася про те, щоб відмовитися від м’яса та перейти на рослинну їжу. Модель впевнена, що переважання білка в раціоні – ключ не тільки до ідеальної фігури, але і до здоров’я та доброго самопочуття. Крім того, Ратаковські просто дуже любить м’ясо. Зазвичай вона віддає перевагу птиці або яловичині, хоча іноді може спокуситися і на стейк.

Фізичні вправи

Незважаючи на свій завантажений графік, Емілі завжди знаходить час для спорту (адже ідеальний прес сам не накачається). Ратаковскі поєднує різні види фізичних навантажень: від силових тренувань і пілатесу до танців і плавання. Це дає їй можливість опрацювати всі групи м’язів і отримати не лише рельєф, а й сильне, пластичне тіло.

Їжа поза домом

Вечеря для моделі не стільки задоволення потреби в їжі, скільки спосіб соціалізації. Майже щовечора Емілі зустрічається за вечерею з подругами або вирушає до ресторану на романтичне побачення зі своїм чоловіком. Вечеряє Ратаковськи цільнозерновою пастою, м’ясом з овочами або суші. Модель упевнена, що, зосереджуючись на спілкуванні з близькими, вона не ризикує переїсти.

Сон та вода

Емілі може випивати до 3 л води на день. Це необхідно і для хорошого метаболізму, і для чистої шкіри. Крім того, модель досить чіткий розпорядок дня. Якщо в планах немає великого заходу, який затягнеться на всю ніч, то вона намагається рано лягати та спати 8–9 годин.

Жодних жорстких обмежень

“Що б ви не робили, все має приносити радість”, – впевнена Емілі. Якщо правильне харчування перетворюється на щоденне катування — ймовірність зірватися зростає в рази. Головний принцип моделі – слухати власні бажання, і якщо їй дуже захочеться стейк чи булочку, вона ніколи не відмовить собі у задоволенні.

попередня стаття5 способів швидко позбутися мішків під очима та набряків
наступна статтяЧи правда, що вітамін D допоможе схуднути
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я