Що посади у кашпо замість бегонії: три альтернативні квітки

0
Квіти у кашпо
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Серед улюблених квітів в кашпо бегонія займає перше місце. Її всі знають та люблять. Але не єдиною бегонією можна себе порадувати. Є ще цілий ряд рослин, які вразять вас своєю красою. Пропонуємо ознайомитись з цим списком.

Вербена

Гібридні сорти, які пропонуються квітникарям, мають безліч кольорів. Проста у догляді та невимоглива до поливів. При нормальному догляді може радувати квітами аж до заморозків. Вербена любить багато світла. Її перевагою є те, що вона майже не піддається хворобам та садовим шкідникам.

Лобелія

Ніжна та гарна з дрібними квітками у великій кількості. Має тривалий період декоративності. Лобелія стійка до шкідників і хвороб. Цвіте з червня до кінця вересня. Буває з рожевими, блакитними, небесно-блакитними кольорами суцвіть.

Пеларгонія

Не треба плутати пеларгонію з геранню. Вони схожі, але все ж таки різні. Загалом рослина є проста в плані вирощування та догляду. За один сезон може мати до 20 суцвіть. При оптимальних умовах може радувати суцвіттями до глибокої осені.

Якщо ви шукали квіти, які можна вирощувати в кашпо, тоді запропоновані варіанти вам сподобаються. Їх можна придбати у вигляді розсади або виростити з насіння.

попередня статтяКоржики з горіхами «Смак дитинства»
наступна статтяЗаливний пиріг з ягодами — полунична хвиля смакоти
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я